Tannleger ved Colosseum Tannlege A1 tannlegen Arendal

Colosseum Tannlege A1 tannlegen

Rett utenfor Arendal sentrum finner du Colosseum Tannlege A1 Tannlegen. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, implantater og implantatprotetikk, samt snorke-/apnéskinner.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Vi holder til på Strømsbusletta som ligger langs en av innfartsårene til Arendal by. Klinikken holder til i 2. etasje og det er gratis parkering rett utenfor bygget. Det er 200 meter til nærmeste busstopp ved Plankemyra/Bohus.

Velkommen!

Bestill time
Strømsbusletta 7B, 4847 Arendal, Norge
a1arendal@colosseum.no
37021090
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 15:30
Torsdag08:00 - 15:30
Fredag08:00 - 15:30
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege A1 Tannlegen ble etablert i 2003 av tannlege Jan Kirkedam, da under navnet a1 tannlegen. Klinikken har siden den gang vokst jevnt og trutt med antall behandlere, ansatte og utvidelse av lokaler.

A1 Tannlegen tilbyr deg alle typer tannbehandling. Vi setter deg som pasient i sentrum og tilbyr høy kvalitet i hele behandlingen. Vi har bred kunnskap, et godt faglig fellesskap og kan tilby deg avanserte teknologiske løsninger. Vi oppdaterer både oss selv og utstyret jevnlig.

Vi ønsker å gi våre pasienter de beste muligheter til å gjøre kloke valg for egen tannhelse.

Vi svarer på dine spørsmål på e-post eller telefon. Vi har også internettbooking slik at du selv kan velge tid som passer deg.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Her kan du lese noen av våre tilbakemeldinger:

"Innovativ og fremtidsrettet tannlegebedrift, alltid med de nyeste løsningene for faget. Hyggelige og kompetente ansatte."

"Moderne klinikk i lyse og flotte lokaler med parkering rett utenfor døren. Føler deg tatt godt vare på allerede i resepsjonen. Dyktige tannleger og assistenter som gjør hele behandlingen til en drøm! Anbefales!"

"Hyggelige og profesjonelle mennesker, og det mest moderne utstyr som finnes på markedet. Nesten så det er gøy å gå til tannlegen"

Vi setter pris på våre pasienter og er glade for tilbakemeldinger. Her kan du gi oss din tilbakemelding.

Hos Colosseum Tannlege A1 Tannlegen møter du

Har du behov for tannbehandling?
Bestill time i dag!

Sliter du med tannlegeskrekk?

Hos oss får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og «hjemmekoselig» miljø. Våre behandlere har lang erfaring med den som opplever frykt i forbindelse med tannlegebehandling.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har eksperter på fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Tann på timen

Hos A1 Tannlegen i Arendal kan du få tann på timen.

Når en tann har fått en større skade, det kan være seg at en tyggeknute eller to har falt av, en stor eldre fylling har sprekt og det er lite å feste en ny fylling på, så kan en større reparasjon være aktuelt. 

En slik reparasjon heter en krone. 

Ved hjelp av avansert datateknologi kan vi produsere slike tenner mens du venter her på klinikken. 

Vi lager 3D video av din tann som vi har formet om til feste for en ny tann. Så bruker vi et data design program for å lage en ny tann som passer utenpå den som er skadet. Denne blir frest i en robot (CNC maskin). Deretter etterbehandler vi med glans maling, farge justering og polering. 

Monika hadde et ønske om et mer tiltalende smil, få de brune tennene hvite igjen og at tannbuene kunne bli rettere. Hun følte at noen tenner stakk ut og noen ned, skjeve tenner. Monika fikk nytt smil hos A1 Tannlegen
Monika hadde et ønske om et mer tiltalende smil, få de brune tennene hvite igjen og at tannbuene kunne bli rettere. Hun følte at noen tenner stakk ut og noen ned, skjeve tenner. Vi ble enige om en plan som kort fortalt var smile makeover. 

Få et nytt smil med Smile Design

Hos A1 Tannlegen i Arendal kan vi hjelpe deg med å få smilet tilbake. Det seg være skjeve tenner, brune tenner eller slitte tenner. Vi kan hjelpe deg! Bestill gjerne time til konsultasjon.

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Tannbehandling i Arendal

For deg som bor i Arendal og området rundt er det flere tannklinikker du kan velge mellom. I tillegg til Colosseum Tannlege A1 Tannlegen finner du i Arendal sentrum Colosseum Tannlege Arendal og i Kastellgården finner du Colosseum Tannlege Arendal Kastell. Velkommen til Colosseum Tannlege!