Behandlere ved Colosseum Tannlege Arendal Sentrum

Colosseum Tannlege Arendal

I Arendal sentrum finner du Colosseum Tannlege Arendal. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, rotfylling, kroner og broer, oralkirurgi, implantater og implantatkirurgi. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger 600 meter unna Jernbanestasjonen, noe som gjør det enkelt å komme seg frem. Om du tar Busstoppet 150-bussen fra Tvedestrand eller 125-bussen fra Froland, anbefales det å gå av ved busstoppet «Tinghuset».

Bestill time
Vestre gate 14, 4838 Arendal, Norge
arendal@colosseum.no
37021400
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Inngang til Colosseum Tannlege Arendal

Inngangen til Colosseum Tannlege Arendal

Om klinikken

Colosseum Tannlege Arendal ble startet opp av to tannleger i 1996, da under navnet "Arendal Tannlegesenter". De har holdt til i samme lokalene siden. Klinikken har vokst over årene og har nå 5 allmenntannleger, hvorav 2 er godkjent for å gjøre implantatprotetikk.

Behandlerne tilbyr de fleste former for konvensjonell tannbehandling, som fyllingsterapi, rotfyllinger, kroner og broer. I tillegg kan klinikken utføre implantatprotetikk behandling og er godkjent for slik behandling med refusjon fra Helfo. De tilbyr også kosmetisk behandling med tannbleking og keramiske fasetter/kroner. Klinikken har nært samarbeid med spesialister.

Klinikken har også oralkirurg Ove Busch 4 dager i uka. Han har godt kapasitet når det kommer til henvisninger for visdomstenner, implantat eller andre tilstander i munnhulen.

Colosseum Tannlege Arendal tar tannlegeskrekk på alvor, og har flere dyktige tannleger som kan hjelpe deg litt ekstra om du trenger.

Akutthjelp i Arendal

Vi tilbyr alle våre pasienter en akutthjelpsgaranti. Dette innebærer at dersom du trenger akutthjelp og ringer mandag til fredag før 11:00, skal vi hjelpe deg samme dag. Ved slike konsultasjoner kan det være mer venting og problemet kan bli løst med en midlertidig løsning i første omgang. Det er ikke sikkert at det er din faste tannlege som hjelper deg ved denne akuttkonsultasjonen.

Unntak fra denne garantien er dersom alle tannlegene er på kurs, ferie eller lignende. I slike tilfeller anbefaler vi å kontakte Colosseum Tannlege A1 Tannlegen, Colosseum Tannlege Arendal Kastell eller Tannlegevakten i Agder.

Vi er her for deg. Velkommen.

Hos Colosseum Tannlege Arendal sentrum møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time