Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Tvedestrand

I hjertet av Tvedestrand sentrum finner du Colosseum Tannlege Tvedestrand. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til komplekse behandlinger. Vi tilbyr blant annet forebyggende behandling, estetisk tannbehandling, rotfylling, krone og bro, implantater og implantatkirurgi. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Nærmeste busstopp er Øvre Torv i Vesterveien 8 og det er også busstopp ved kommunehuset. Kommer du med privatbil, så er det mange parkeringsplasser i området.

Velkommen!

Bestill time
Hovedgata 36, 4900 Tvedestrand, Norge
tvedestrand@colosseum.no
37 16 21 98
Mandag08:00 - 17:30
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert i 1981 av en tannlege og fikk i 2009 navnet Lindland Tannklinikk. Klinikken ble del av Colosseum Tannlege i 2023. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med topp moderne utstyr og digitale løsninger. Ved klinikken treffer du 3 allmenntannleger, tannpleier, tannhelsesekretærer, klinikk-koordinator og klinikkleder.

Velkommen til oss i Tvedestrand

Hos oss får du hjelp til alt fra vanlig undersøkelse for å avdekke behov for behandling, til estetisk tannbehandling som for eksempel skallfasetter, protese, krone/bro, implantat og tannsmykke. Ønsker du hvitere tenner får du hjelp med tannbleking. Våre behandlere hjelper deg også med behandling av tannkjøttsykdom, kirurgisk fjerning av tenner, tannregulering med gjennomsiktig skinne (Invisalign) og snorkeproblematikk.

Flere av våre behandlere kan hjelpe deg med implantatprotetikk med Helfo refusjon.

Vi er opptatt av å opprettholde en høy faglig standard og utvikler individualiserte løsninger for hver pasients unike behov. Vårt mål er å tilby best mulig tannbehandling for alle våre pasienter.

Engstelig for å gå til tannlegen?

Hos oss er du som pasient i hovedfokus, vi tar godt vare på deg. Du skal oppleve et rolig, trygt og stabilt miljø når du kommer til oss. Det kan ofte hjelpe å ta en telefon til oss i forkant av en tannlegetime. Da blir du bli litt kjent med oss i forkant og vi blir klar over din situasjon. Snakk med oss.

Akutthjelp Tvedestrand

Ved akutt behov for hjelp av tannhelsepersonell får du alltid hjelp på dagen. Ta kontakt med oss på telefon: 37 16 21 98 eller mail: tvedestrand@colosseum.no.

Tannlege Agder

Colosseum Tannlege har tannklinikker flere steder i Agder. Foruten om klinikken i Tvedestrand kan du få tannbehandling i Arendal, Farsund, Kristiansand og Mandal.

Se oversikt over alle klinikker her.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Tvedestrand møter du