Tannleger ved Colosseum Tannlege Lillestrøm

Colosseum Tannlege Lillestrøm

Sentralt i Lillestrøm finner du Colosseum Tannlege Lillestrøm, en av Norges største og eldste private tannklinikker.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og tannregulering for barn og voksne. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger i Romerike Helsebygg, midt i Lillestrøm. Det er heis direkte til klinikken i 3. etasje og den er godt tilpasset pasienter med funksjonshemminger. Vi ligger ved siden av knutepunkt som togstasjon og busstasjon med gode parkeringsmuligheter i kjeller og utenfor hovedinngangen. Det er direkte buss og tog fra Oslo Sentralbanestasjon. Toget tar bare 11 minutter.

Kveldsåpent og lørdagsåpent, se åpningstider nedenfor.

Velkommen!

Bestill time
Dampsagveien 4, 2000 Lillestrøm, Norge
lillestrom@colosseum.no
64841050
Mandag08:00 - 20:00
Tirsdag08:00 - 20:00
Onsdag08:00 - 20:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdag10:00 - 15:00
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om tannklinikken på Lillestrøm

Tannlegekontoret ble startet i 1995 og ble en del av Colosseum Tannlege i 2002. Gjennom årene har klinikken blitt større med et bredt utvalg av behandlinger. Hos oss treffer du 7 allmenntannleger, 3 tannpleiere, 3 spesialister og tannhelsesekretærer og assistenter.

Det er mye kompetanse samlet på ett plan hos oss. Du får hjelp til allmenn tannbehandling og spesialistbehandling innen rotfylling, kjeveortopedi og kirurgi. Det unike samarbeidet mellom spesialistene og allmentannlegene gjør at det blir raskere og rimeligere for pasientene våre.

På bildet ser du resepsjonen på Colosseum Tannlege Lillestrøm
Ovenfor ser du resepsjonen på Colosseum Tannlege Lillestrøm.

Spesialist i Maxillofacial kirurgi Pål Galteland jobber deltid hos oss. Han hjelper deg med kjevekirurgi spesielt visdomstenner og implantater. Du får hjelp av han via henvisning fra din tannlege.

Vår endodontist Sølve Larsen har jobbet som tannlege i Lillestrøm siden 1996 og som spesialist i endodonti siden 2003. Han er anerkjent for sine behandlinger med rotfylling. Han behandler klinikkens pasienter og henviste pasienter fra tannklinikker på Østlandet.

Ønsker du deg et penere smil?

Hos oss kan du se før og etter bilde av en behandling, før du bestemmer deg for å gjennomføre den.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Tannregulering Lillestrøm

Vår kjeveortoped Anders Hvoslef er kjent for nytenkende, effektiv og god behandling. Han hjelper deg med tannregulering i flere former, fra vanlig tannregulering med klosser og streng til usynlig tannregulering med skinnebehandling.

Hos oss får du raskt time til konsultasjon for vurdering og videre behandling. Husk å ta med henvisning på første konsultasjon for å kunne få stønad fra HELFO. De fleste av våre pasienter er henviste pasienter fra tannklinikker i Viken og Oslo.

Usynlig tannregulering

Har du et ønske om å rette opp noen av tennene dine? Nå kan du regulere tennene dine med en serie gjennomsiktige skinner. Dette er en effektiv og behagelig metode som kan gi deg et nytt smil på kort tid og er til mye mindre sjenanse en tradisjonell fast regulering. Bestill konsultasjon her.

Sliter du med tannlegeskrekk?

Hos Colosseum Tannlege Lillestrøm får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og «hjemmekoselig» miljø. Våre behandlere har lang erfaring med den som opplever frykt i forbindelse med tannlegebehandling.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har eksperter på fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Vi sponser idretten

For oss er det viktig å være en bidragsyter i lokalsamfunnet på Lillestrøm. Vi er derfor en god samarbeidspartner med fotball-laget Lillestrøm Sportsklubb og alle de 150 bedriftene som er i denne bedriftspoolen.

På vår klinikk på Lillestrøm møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!