Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Skien

Colosseum Tannlege Skien er en tannklinikk som ligger sentralt til i Skien. Her får du hjelp til alt fra ordinære tannbehandlinger, estetiske tannbehandlinger i tillegg til implantater, tannbro/tannkrone, behandling av tannkjøttsykdom, rotfylling og annen tannkirurgi.

Klinikken ligger lett tilgjengelig nær kollektivknutepunktet Landsmanstorget i Skien sentrum med bussforbindelse til hele regionen. Taxi er også lett tilgjengelig. Kommer du med bil er det gateparkering rett på utsiden av klinikken. Du kan også parkere i Bygarasjen og i Arkaden p-hus, ca 2 minutters gange fra klinikken.

Klinikken er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Det er heis direkte opp til klinikken i 3. etasje.

Velkommen!

Bestill time
Kverndalsgata 2A, 3717 Skien, Norge
skien@colosseum.no
35522060
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 20:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Åpningstider

Våre åpningstider er 08:00 - 16:00 men vi tilbyr timer på kveldstid både hos spesialister og hos allmenn-tannleger.

Om klinikken

Colosseum Tannlege Skien ble etablert i 2003 som Arkaden Tannklinikk, før klinikken ble flyttet til nye lokaler i 2009 under navnet Berntsen Tannlegesenter. I 2020 ble klinikken en del av Colosseum Tannlege. 

Hos oss får du behandling av våre dyktige behandlere innenfor allmenn tannhelse og spesialistbehandling innenfor protetikk, kirurgi, periodonti og endodonti.  

Colosseum Tannlege Skien er den eneste tannklinikk i Telemark som tilbyr behandling innen alle spesialistområder sammen med godt forankret allmenn tannhelsetjeneste. Vi vektlegger samarbeidet mellom våre tannleger og spesialister høyt for en best mulig behandlingsløsning for pasienten.

Inngangsparti og ventesone Colosseum Tannlege Skien.
Inngangsparti og ventesone Colosseum Tannlege Skien.

Tannimplantat

Har du mistet eller mangler du en tann? Da er et tannimplantat et alternativ for den tannen du mangler. Colosseum Tannlege Skien kan hjelpe deg. Ved en slik behandling skrus en implantatskrue inn i kjevebeinet, som da vil erstatte tannroten. Deretter festes en distanseskrue som et bindeledd mellom implantatskruen og tannkronen, som da settes på til slutt.

Studentrabatt og bedriftsavtale

Det tilbys rabaterte priser på tannsjekken til studenter. Sjekk vår nettbestilling for gjeldende priser. Tilbudet gjelder for studenter opp til 34 år. Gyldig studentbevis må fremvises ved ankomst til klinikken.

Klinikken tilbyr også bedriftsavtaler for lokalt næringsliv.  Kontakt oss på mail eller telefon for mer informasjon.

Trygg tannbehandling

Hos oss får du komplett tannbehandling på et sted i trygge omgivelser.  

Vi vektlegger god informasjon om behandlingsalternativ og kostnader så behandling kan bli så forutsigbar som mulig.  

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Akuttbehandling Skien

Ved akutte behov gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deg på dagen. Sjekk online booking for ledig akutt time eller ring oss på telefon. Nummer står lenger opp på siden.

Tannregulering Skien

Har du eller andre i din familie behov for tannregulering? Vår klinikk Colosseum Tannlege Skien Tannregulering hjelper deg med dette.

Tannbehandling i Vestfold og Telemark

Colosseum Tannlege har flere tannklinikker i Vestfold og Telemark. Foruten våre klinikker i Skien kan du få behandling også i Horten, Sandefjord og Tønsberg.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Skien møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!