Behandlere ved Colosseum Tannlege Solsiden

Colosseum Tannlege Solsiden

Loading...

Sliter du med tannlegeskrekk?

Hos Colosseum Tannlege Solsiden får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og «hjemmekoselig» miljø. Våre behandlere har lang erfaring med den som opplever tannlegeskrekk i forbindelse med tannlegebehandling.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har eksperter på fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Mann som sover i seng. Kanskje han snorker og har søvnapné
Sover du dårlig om nettene grunnet snorking eller søvnapné?

Snorking og søvnapné

Sover du dårlig om nettene grunnet snorking eller søvnapné? Vi i Colosseum Tannlege Solsiden lager en skreddersydd plan som vil hjelpe deg med å få tilbake den gode nattesøvnen.

Søvnapné er en diagnose hvor man puster anstrengt eller opplever jevnlig pustestans mens man sover. Dette kan føre til at man ofte våkner flere ganger i løpet av natten, men ikke husker det dagen etter. Kort fortalt fører dette til dårlig søvn og dermed dårligere livskvalitet.

For å løse utfordringene dine her hos oss lager vi en spesialtilpasset snorkeskinne.

Hos Colosseum Tannlege Solsiden møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!