Behandlere ved Colosseum Tannlege Vestby

Colosseum Tannlege Vestby

I sentrum av Vestby finner du Colosseum Tannlege Vestby. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige undersøkelsen og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, tannregulering for voksne, implantatprotetikk og snorke-/apnéskinner.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger i Vestbytorget i gåavstand til Vestby Storsenter. Vi holder til i 2. etg og det er heis i bygget. Ellers er klinikken universell utformet. 400 meter fra klinikken ligger Vestby Jernbanestasjon og Vestby Stasjon bussholdeplass. Du kan parkere på baksiden av bygget og det er 1 times gratis parkering ved registrering på Easypark automat eller app.

Velkommen.

Bestill time
Mølleveien 4, 1540 Vestby, Norge
vestby@colosseum.no
64952030
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Ovenfor ser du resepsjonen i Vestby.

Om klinikken

Colosseum Tannlege Vestby ble startet opp av Benny Håkansson i 1993, da under navnet Tannverket. Klinikken ble del av Colosseum Tannlege i 2015.
Hos oss får du hjelp av våre 3 allmenntannleger og vår tannpleier. De hjelper deg med de fleste allmenne tannbehandlinger, Invisalign (usynlig tannregulering), bittskinner samt implantatbehandling. Du kan også få krone på dagen ved at vi bruker digitale avtrykk.

Studentrabatt og bedriftsavtale

Vi har faste rabatter for deg som er student (ved undersøkelse). Vi tilbyr også bedriftsavtaler, ta kontakt med oss på mail for tilbud.

Akutt tannlege Vestby

Vi tilbyr akuttbehandling med time på dagen.

Hos Colosseum Tannlege Vestby møter du

Ønsker du å bestille time?
bestill time idag!