Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Narvik

I Narvik sentrum finner du Colosseum Tannlege Narvik, tidligere Tannklinikken Degerstrøm. Her får du hjelp med et bredt spekter av tannlegetjenester. Alt fra den årlige tannsjekken, ordinær tannbehandling til total rehabilitering av tannsettet.

Rett i nærheten av Narvik Rådhus finner du klinikken lett tilgjengelig i Capitolgården. Den ligger i 3. etg. med inngang i bakgården og fra Kongens gate, det er heis i bygget. Kommer du med buss kan du gå av på bussholdeplassene ved Rådhuset eller Bromsgård kun 1-2 minutters gange fra tannklinikken. Jernbanestasjon i Narvik ligger 550 meter fra klinikken. Trenger du parkering til privatbil er det kommunal parkering i gatene rundt klinikken.

Velkommen til oss!

Bestill time
Kongensgate 52, 8514 Narvik, Norge
narvik@colosseum.no
76 94 73 70
Mandag - Fredag kl 08:00-15:30

Ved behov for akutt behandling utenom kontortid, ta kontakt på telefon: 416 98 578.
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
På bildet ser du venterommet vårt, velkommen.
På bildet ser du venterommet vårt, velkommen.

Om klinikken

Colosseum Tannlege Narvik ble startet opp av tannlege Knut Degerstrøm og Marianne Degerstrøm tidlig på 90-tallet, da under navnet Tannklinikken Degerstrøm. Klinikken består i dag av 8 personer der 3 er allmenntannleger, en tannpleier, 2 tannhelsesekretærer og 2 tannlegeassistenter.

Hos oss får du hjelp til de fleste type tannbehandlinger. Alt fra den årlige tannsjekken, ordinær tannbehandling, tannkjøttsykdommer og tannbleking til total rehabilitering av tannsettet. Du kan også motta laserassistert tannbehandling, se nedenfor. Trenger du kirurgisk tannbehandling hjelper vi deg med fjerning av visdomstenner, tannkjøttoperasjoner, implantatkirurgi, rotspissoperasjoner og biopsier og andre bløtvevsoperasjoner. Dersom du mangler en eller flere tenner, kan vi hjelpe deg med tannimplantater. Med andre ord, vi hjelper deg med det meste av tannbehandlinger.

Laserassistert tannbehandling

Laser brukes ved en rekke behandlingsmetoder, blant annet kan det bores med laser med betydelig mindre ubehag for pasientene. Laser kan også brukes til tannkjøttbehandling, rotbehandling og kirurgi. Hemangiomer, blå flekker på leppen, fjernes i de fleste tilfeller enkelt med laser.

Som første tannklinikk i Nord-Norge begynte vi med laserbehandling i 2012.

Trygghet

Vi setter pasienten i fokus og det er viktig for oss at du har en positiv opplevelse hos oss. Vi tar deg på alvor. Sliter du med tannlegeskrekk kan du få tilbud om lystgass-sedasjon for enklere å kunne gjennomføre behandlingen. Snakk med oss hvis det er noe som bekymrer deg.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Akutt tannlege Narvik

Ved behov for akutt tannlegehjelp utenom åpningstid, ta kontakt med oss via telefon på 416 98 578.

Hos Colosseum Tannlege Narvik møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time