Behandlere ved Colosseum Tannlege Sørlandsparken

Colosseum Tannlege Kristiansand Sørlandsparken

I Sørlandsparken finner du Colosseum Tannlege Kristiansand Sørlandsparken. Her får du hjelp med tannsjekken og ordinær tannbehandling, estetikk, Invisalign, kirurgi og implantater. Vi har lang og god erfaring med pasienter med tannbehandlingsfrykt. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger nær Norges største kjøpesenter, Sørlandssenteret, og kun fem minutters kjøring fra Dyreparken. Vi har kveldsåpent mandag til torsdag. Det er enkelt å komme til oss – kostnadsfri parkering utenfor klinikken, og busstoppet er et steinkast unna.

Klinikken ligger på gateplan, og er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede. Parkering rett utenfor venterom og man kan trille rullestol rett inn. Det er handicap toalett rett ved resepsjon.

Bestill time
Barstølveien 36A, 4636 Kristiansand, Norge
kristiansand.sorlandsparken@colosseum.no
38703838
Mandag08:00 - 20:00
Tirsdag08:00 - 20:00
Onsdag08:00 - 20:00
Torsdag08:00 - 20:00
Fredag08:00 - 15:30
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Resepsjonen i Colosseum Tannlege Kristiansand Sørlandsparken.
Velkommen til oss i Sørlandsparken.

Om klinikken

Klinikken ble etablert i 2005, da under navnet Solbygg Tannlegesenter, på Lund. I 2009 utvidet vi med en klinikk også i Sørlandsparken. I 2019 ble klinikkene en del av Colosseum Tannlege. Vi fusjonerte klinikkene i 2021, og er i dag godt fornøyde med å være samlet i Sørlandsparken. Vi er nå en stor gjeng bestående av to spesialister, fire allmenntannleger, to tannpleiere, syv sekretærer, koordinator og klinikkleder. Vi holder til i nyoppussede og trivelige lokaler med topp moderne utstyr.

Våre dyktige behandlere hjelper deg med de fleste typer tannhelseutfordringer, både vanlige tannbehandling og veiledning for å forebygge tann- og munnsykdommer og spesialistbehandling.

Spesialistbehandling Kristiansand

Har du problemer med tannkjøttet kan du få behandling hos vår spesialist i Periodonti. Har du behov for å trekke en visdomstann kan vår spesialist i Oral kirurgi og oral medisin hjelpe deg.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Blør du fra tannkjøttet eller har løse tenner?

Har du nevnte symptomer bør du gå til tannlegen for å sjekke om du har en tannkjøttsykdom. Det er viktig å komme raskt i gang med behandling med en tannkjøttbetennelse. Hos oss kan du få hjelp av vår spesialist i periodonti og tannpleiere som samarbeider tett.

Studentrabatt og bedriftsavtale

Er du student og under 34 år? Da får du tannsjekken til redusert pris. Sjekk vår nettbestilling for gjeldende pris.

Ønsker din bedrift en bedriftsavtale med oss? Kontakt oss på mail.

Usynlig tannregulering

Har du ønske om å rette opp noen av tennene dine? Nå kan du regulere tennene dine med en serie gjennomsiktige skinner. Dette er en effektiv og behagelig metode som kan gi deg et nytt smil på kort tid og er til mye mindre sjenanse en tradisjonell fast regulering.

Hos oss i Colosseum Tannlege Sørlandsparken vil behandlingen "usynlig tannregulering" bli utført av dyktige, sertifiserte tannleger.

Akutt tannlegetime Kristiansand

Hos oss får du akutt tannbehandling på dagen ved behov. Ring oss eller bestill akutt tannlegetime via vår nettbestilling her.

Tannlege Sørlandet

Colosseum Tannlege har mange klinikker rundt om i landet. I Kristiansand kan du få hjelp ved 5 klinikker. Foruten Colosseum Tannlege Kristiansand Sørlandsparken kan du få hjelp ved klinikkene i: Marvika Torv, Vestre Strandgate 42, 7. etasje, Vestre Strandgate 42, 4. etasje og Kristiansand Tannpaléet .

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Sørlandsparken møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!