Tannlege ved Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre

Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre

Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre ligger midt i Kristiansand sentrum. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige undersøkelsen og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling som tannbleking. Du får også hjelp med snorke/apneskinner, usynlig tannregulering, tannkirurgi, implantatprotetikk, tannkjøttbehandling og rotfylling. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

2 minutters gange fra klinikken finner du buss og jernbanestasjon. Kommer du med bil er det parkeringsplass rett ved siden av bygget, samt stort parkeringshus noen få minutter fra klinikken. Det er også taxiholdeplass rett ved.

Klinikken ligger i 7. etasje med heis helt opp.

Velkommen!

Bestill time
Vestre Strandgate 42, 4612 Kristiansand, Norge
kristiansand.vestre@colosseum.no
38120666
Mandag07:30 - 15:30
Tirsdag07:30 - 15:30
Onsdag07:30 - 15:30
Torsdag07:30 - 15:30
Fredag07:30 - 14:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Smilende resepsjonist

Om klinikken

Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre ble startet opp av en tannlege i 1988 som raskt fikk med seg 2 andre tannleger inn i senteret. Klinikken ble del av Colosseum Tannlege i 2016.

Våre lokaler er nyoppusset og har topp moderne utstyr. Klinikken har vokst over årene og består i dag av 4 allmenntannleger, endodontist, oralkirurg, periodontist, 2 tannpleiere, 2 resepsjonister, 5 tannhelsesekretærer og klinikkleder.

Her får du hjelp med de fleste typer tannbehandlinger og flere av våre allmenntannleger hjelper deg med implantatprotetikk med Helfo-refusjon.

Klinikkens oralkirurg tar imot henvisninger når det gjelder alt innen implantatkirurgi og annen kirurgi i munnhulen.

Klinikkens periodontist hjelper deg med behandling av tannkjøttbetennelse. Han hjelper klinikkens pasienter og tar imot henvisninger.

Vår endodontist hjelper deg med rotfylling. Han hjelper klinikkens pasienter og tar imot henvisninger.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Tannbleking i Kristiansand

Ønsker du å bleke tennene? Vi kan hjelpe deg med et hvitere smil. Før en tannbleking kan gjennomføres må tennene undersøkes. Av ulike grunner kan ikke alle bleke tennene sine. Sjekk her for gjeldende pris på tannbleking. Her kan du lese mer om tannbleking.

Usynlig tannregulering

Hos oss kan du få hjelp til tannregulering med nesten usynlige tannreguleringsskinner. Mange synes denne formen for tannregulering er til mindre sjenanse enn tradisjonell tannregulering med klosser og strenger. Konsultasjon usynlig tannregulering får du til kr. 299,- (pr jan 2023). Før behandlingen starter får du et kostnadsoverslag. Les mer om Usynlig tannregulering.

Student tilbud

Er du student og under 34 år? Da får du tannsjekken til spesialpris, sjekk gjeldene pris her. Du får også 10 % rabatt på andre behandlinger. Utgifter til tannteknikk og lignende gis det ikke rabatt på. Du må vise gyldig studiebevis for å få studentprisen.

Trygg tannbehandling

Du som pasient er alltid i hovedfokus hos oss. Du får hjelp av faglig dyktige behandlere og omsorgsfulle ansatte i en god og hyggelig atmosfære. Sliter du med tannlegeskrekk har vi kompetanse på dette. Kontakt oss gjerne i forkant av time for å snakke med oss og bli kjent.

Akuttbehandling Kristiansand

Hos oss får du akuttbehandling på dagen. Kontakt oss på telefon eller sjekk ut ledig time på online booking her.

Flere tannklinikker i Kristiansand

Vi har flere tannklinikker i Kristiansand. Foruten Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre 7. etg, har vi også en klinikk i samme bygg i 4. etasje.

De andre klinikkene i Kristiansand er Colosseum Tannlege Kristiansand Sørlandsparken, Colosseum Tannlege Kristiansand Marvika Torv og Colosseum Tannlege Kristiansand Tannpaléet.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Vestre 7. etg møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!