Behandlere ved Colosseum Tannlege Marvika Torv

Colosseum Tannlege Kristiansand Marvika Torv

Colosseum Tannlege Kristiansand Marvika Torv (tidligere Nordmo) er Sørlandets største tannlegesenter. Her får du hjelp med alt fra tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, tannregulering for voksne, tannbehandling i narkose og spesialisttjenester. Vi har flere medarbeidere kurset innen tannlegeskrekk som kan hjelpe deg litt ekstra. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger sentralt på Lund, rett ved nye Marvika Torv. Nærmeste bussholdeplass ligger i Marvikskrysset (Buss 15) med to minutters gange til klinikken. Det er fri parkering ved våre lokaler, utenfor “gamle” Rema 1000 (en time).

Klinikken ligger i 2. etasje, og er godt tilpasset bevegelseshemmede med heis opp og inne i klinikklokalet er det til rettelagt for rullestol.

Velkommen!

Bestill time
Industrigata 4, 4632 Kristiansand, Norge
marvika.torv@colosseum.no
38095410
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 15:30
Torsdag08:00 - 15:30
Fredag08:00 - 15:30
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Smilende ansatt i resepsjonen på Marvika Torv.
Velkommen til oss i Marvika Torv.

Om klinikken

Klinikken ble etablert av Jon Nordmo i 1995, da med navnet Nordmo Tannlegesenter. På denne tiden lå klinikken i Marviksveien og besto av to tannleger, en tannpleier og tre sekretærer. I 2003 flyttet vi inn i nye og større lokaler her i Industrigata. I dag heter klinikken Colosseum Tannlege Marvika Torv, og består av tre spesialister, fem allmenntannleger, en tannpleier, ti sekretærer, to resepsjonister og klinikkleder. Vi holder til i moderne og trivelige lokaler med topp moderne utstyr, midt i hjertet av Lund.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Studentrabatt

Er du student og under 34 år? Da får du 10 % studentrabatt på våre behandlinger. Gyldig studentbevis må vises ved ankomst.

Har du tannlegeskrekk?

Mange av oss er skeptiske til å gå til tannlegen av ulike årsaker. Kanskje har du hatt en uheldig opplevelse i oppveksten eller ikke liker å ikke ha kontroll selv. Vi opplever at det er mange grunner til at noen er skeptiske til å få tannbehandling. Vi har flere medarbeidere som er kurset innen tannlegeskrekk som kan hjelpe deg litt ekstra. Vi anbefaler at du ringer oss så kan vi sammen legge en plan for deg slik at et tannlegebesøk kan gjennomføres.

Tannbehandling i narkose

Vi tilbyr tannbehandling i narkose til pasienter med odontofobi, sterk brekningsrefleks eller andre lidelser/diagnoser som gjør det vanskelig å utføre tannbehandling i våken tilstand.

Spesialistbehandlinger

Ved Colosseum Tannlege Marvika Torv kan vi tilby spesialistbehandlinger innen Oral protetikk, Oral kirurgi og Endodonti. I tillegg har flere av våre andre klinikker i Kristiansand tilbud om spesialistbehandling innen Periodonti. Dette betyr at du kan få hjelp til all type spesialistbehandling innen tannhelse hos oss i Kristiansand.

Spesialister ved Colosseum Tannlege Marvika Torv

Du kan enten komme til våre spesialister som henvist fra din faste tannlege eller du kan komme direkte til spesialisten ved å bestille konsultasjonstime.

Akutt behov for tannbehandling

Har du akutt behov for tannbehandling hjelper vi deg på dagen. Sjekk vår nettbestilling for ledig akutt tannlegetime. Finner du ingen time, ring oss på telefon.

Tannlege Sørlandet

Colosseum Tannlege har mange klinikker rundt om i landet. I Kristiansand kan du få hjelp ved 5 klinikker. Foruten Colosseum Tannlege Kristiansand Marvika Torv kan du få hjelp ved klinikkene i: Sørlandsparken, Vestre Strandgate 42, 7. etasje, Vestre Strandgate 42, 4. etasje og Kristiansand Tannpaléet .

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Marvika Torv møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!