KLinikkbilde av Strømmen Stjernesund

Colosseum Tannlege Strømmen Stjernesund

Sentralt på Strømmen, 3 min. gange fra Strømmen Storsenter, finner du Colosseum Tannlege Strømmen Stjernesund. Her får du hjelp av våre dyktige tannleger med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, implantater og implantatprotetikk, samt snorke-/apnéskinner. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger midt i et knutepunkt for alle fylkets 3 store kommuner Skedsmo, Lørenskog og Lillestrøm og er godt dekket av kollektivt. Det er gåavstand til Strømmen stasjon og flere busser med svært hyppige avganger stanser rett utenfor klinikken (busstopp Stasjonsveien eller Strømmen Storsenter).

Det er gateparkering i nærheten av bygget. Du kan også parkere på Strømmen storsenter. Les mer om kollektivt og beliggenhet lenger ned.

Klinikken ligger i 2. etasje, dessverre ingen heis tilgjengelig.

Velkommen

Bestill time
Strømsveien 48, 2010 Strømmen, Norge
strommentannlege@colosseum.no
63812072
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert i 1965 av Arvid Stjernesund og i 1993 tok hans sønn Torikild over driften. I 2001 ble Jan Erik Westby del av klinikken som da fikk navnet Tannlegene Stjernesund & Westby. Klinikken ble del av Colosseum Tannlege i 2021. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med topp moderne utstyr.

Tannbehandling på Strømmen

Colosseum Tannlege Strømmen Stjernesund kan hjelpe deg med de fleste type tannbehandlinger. Alt fra ordinære tannbehandlinger som undersøkelse, fjerning av tannstein, hull i tennene og rotfylling til mer komplekse og estetiske behandlinger.

Du kan få hjelp til blant annet tannkirurgi, tannimplantat, skallfasetter, proteser og tannbleking. Sliter du med snorking kan vi hjelpe deg med behandling med snorkeskinne.

Har du behov for tannregulering, ligger Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering rett ved siden av.

Klinikken ligger midt i et knutepunkt for alle fylkets 3 store kommuner Skedsmo, Lørenskog og Lillestrøm og er godt dekket av kollektivt. Tettstedene rundt som Fjellhamar, Lørenskog, Løvenstad, Kurland og Rælingen ligger alle innenfor ca. 10-12 min. med bil. Bor eller jobber du ved Høybråten, Stovner samt Ellingsrud ligger disse stedene også bare ca. 10-12 min. med bil fra klinikken vår.

Tog fra Fjellhamar går ca. hvert 15 min. og er kun en stasjon unna. Det er ca. 6-7 min. gange fra Strømmen St. opp til klinikken.

Buss 110 fra Visperud/Rasta (Stopp Strømmen Storsenter Stasjonsveien 5 min. gange til klinikken.

Buss nr. 330 og nr. 350 fra Rælingen til Lillestrøm og tog ca. hvert 10 min. til Strømmen St. ca. 6-7 min. gange til klinikken. Buss 310 tar ca. 15 min. fra Rælingen Rådhus og stopper i Stasjonsveien. Ca. 1 min. gange til klinikken. Buss 310 går også om Løvenstad og Kurland og tar ca. 7 min.

Lørenskog sentrum buss nr. 100 går ca. hvert 10. min. til Stasjonsveien. Ca. 2 min. gange.

Klinikken ligger ca. 5 min. busstur fra A-hus (buss 100).

Buss 385 Skjetten (7 min., Gjelleråsen 10-12 min. og Nittedal ca.20-30 min.).

De fleste busser har enten stoppested i Strømsveien rett utenfor klinikken eller ved Strømmen Storsenter.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Utsetter du tannlegebesøk?

Da er du ikke alene, mange sliter med å gå til tannlegen og utsetter det ofte. Hos oss får du hjelp av dyktige og forståelsesfulle behandlere. En av våre tannleger har tilleggsutdanning og god erfaring i behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Vårt mål er at du skal kunne gjennomføre en tannlegeundersøkelse.

For å komme i gang anbefaler vi at du ringer oss og snakker med oss om din situasjon. Så lager vi en plan sammen.

Tannregulering Strømmen

Har du behov for tannregulering? Vår klinikk Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering ligger rett ved siden av vår klinikk. De hjelper både barn og voksne med tannregulering.

Akutt tannlegetime Strømmen

Ved akutt behov for tannbehandling får du alltid hjelp på dagen. Sjekk vår nettbestilling for ledig akutt tannlegetime. Finner du ingen time ring oss på telefon.

Kort vei til tannlege

Colosseum Tannlege har klinikker i store deler av landet. I nærheten av Strømmen har vi også klinikk i Lillestrøm og Jessheim. Se oversikt over alle våre klinikker.

Velkommen til Colosseum Tannlege

På klinikken på Strømmen møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time