Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Fauske

I Fauske sentrum finner du Colosseum Tannlege Fauske, tidligere Tannsentralen. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, rotfylling, behandling for periodontitt og søvnapne. Vi har også behandlere som har fordypet seg i odontofobi (Tannlegeskrekk).

Klinikken ligger i 3.etg i Arkaden bygg, rett ved siden av Shell stasjonen og Fauske rutebilstasjon. Kommer du med bil er det gratis parkering på baksiden av bygget. Da kjører man E6 nordover i rundkjøringen ved Shell/Esso og tar første avkjørsel til høyre rundt SKS og følger veien ned til Arkaden.

Det er heis tilgjengelig for deg som er bevegelseshemmet eller har med deg barnevogn. Pling på ringeklokken og vi åpner for deg.

Velkommen til oss.

Bestill time
Eliasbakken 9, 8200 Fauske, Norge
fauske@colosseum.no
75643714
Mandag07:45 - 15:30
Tirsdag07:45 - 15:30
Onsdag07:45 - 15:30
Torsdag07:45 - 15:30
Fredag07:45 - 13:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Tannklinikken i Fauske har holdt til i de samme lokalene i lang tid. Den er tidligere kjent under navnet Tannsentralen. I mai 2021 ble tannklinikken en del av Colosseum Tannlege, og klinikken består nå av tre tannleger, to tannpleiere og tre sekretærer.

De hjelper deg med de fleste tannbehandlinger og jobber hele tiden for at du skal få en så god opplevelse som mulig hos oss.

Tannlege i Nordland

Colosseum Tannlege har tannklinikker mange steder i Nordland. Foruten Colosseum Tannlege Fauske kan du kontakte Colosseum Tannlege Rognan eller våre klinikker i Bodø; Colosseum Tannlege Ramsalt og Colosseum Tannlege Bodø Tannregulering. Du kan også få hjelp til tannbehandling hos Colosseum Tannlege Mo i Rana og Colosseum Tannlege Narvik.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Fauske møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!