Ansatte, tannlege og kjeveortoped ved Colosseum Tannlege Ålgård

Colosseum Tannlege Ålgård

Sentralt i Ålgård finner du Colosseum Tannlege Ålgård. Her får du hjelp med tannregulering for barn, ungdom og voksne, samt de fleste typer vanlige tannbehandlinger.

Klinikken ligger 500 meter fra Outlet Ålgård og 750 meter fra kjøpesenteret Amfi Ålgård. Det er buss stopp rett nedenfor klinikken og kommer du med bil er det gratis parkering rett utenfor. Klinikken ligger i første etasje og er lett tilgjengelig for alle.

Velkommen!

Bestill time
Krambugata 1, 4330 Ålgård, Norge
algard@colosseum.no
51609104
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege Ålgård ble en del av Colosseum Tannlege i 2018, da med tilbud om tannregulering for barn, ungdom og voksne. Senere ble tilbudet utvidet slik at du også kan få hjelp til vanlige tannbehandlinger.

Ved klinikken treffer du vår dyktige kjeveortoped som hjelper deg med alle typer tannregulering, alt fra regulering med klosser og strenger til usynlig tannregulering med reguleringsskinner.

Vår allmenntannlege har bred erfaring og hjelper deg med de fleste tannbehandlinger. Alt fra behandling av hull i tennene, tanntrekking, rotfylling til estetiske behandlinger som tannbleking, proteser og skallfasetter. Tannlegen er også god på behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Føl deg trygg hos oss

Når du kommer til klinikken treffer du våre hyggelige og kompetente tannhelsesekretærer, behandlere og klinikk-koordinator. De gjør sitt ytterste for at du skal få en så god opplevelse som mulig hos oss. Er det noe du er skeptisk til, ring oss i forkant og vi kan planlegge ditt besøk.

Studentrabatt

Hos oss får studenter tannsjekken til studentpris, sjekk online booking for gjeldende pris. For å få studentrabatt må gyldig studentbevis fremvises ved ankomst.

Bedriftsavtale

Ønsker din bedrift å inngå avtale om tannlegeundersøkelse til fastpris for deres ansatte? Ta kontakt på telefon eller mail for avtale.

Akuttbehandling Ålgård

Har du akutt behov for tannbehandling i Ålgård får du alltid hjelp på dagen. Sjekk online booking for ledig akutt-time eller ring oss.

Tannlege i Rogaland

Colosseum Tannlege har tannklinikker mange steder i Rogaland. Foruten klinikken i Ålgård kan du kontakte klinikkene i: Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg og Karmøy.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Ålgård møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!