Gruppebilde av Colosseum Tannlege Karmøy

Colosseum Tannlege Karmøy

Sentralt i Kopervik på Karmøy finner du Colosseum Tannlege Karmøy. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling og implantatprotetikk. Ettermiddagstimer er tilgjengelig hver mandag.

Klinikken er lett tilgjengelig og ca 150 meter fra klinikken ligger Hovedgata bussholdeplass. Kommer du med bil kan du parkere rett utenfor bygget. Selve klinikken er designet som et moderne sjøhus, og ligger rett på kaien med sjø-utsikt.

Velkommen!

Bestill time
Hovedgaten 53, 4250 Kopervik, Norge
karmoy@colosseum.no
52 85 59 90
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 15:30
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege Karmøy ble etablert i september 2018 ved at tre klinikker slo seg sammen til en klinikk da de kjente et behov for å bli del av noe større, og for å kunne jobbe sammen i et team. De tre klinikkene var Jarle Worre, Håkon Andreassen og Linn Utseth’s klinikker.

Resepsjonen på Karmøy
Velkommen til Colosseum Tannlege Karmøy.

Ved klinikken får du hjelp av våre 5 dyktige tannleger, 2 tannpleiere, assistenter, sekretærer, resepsjonist og klinikkleder. De hjelper deg med alle typer vanlige tannbehandlinger, Invisalign og inkludert laserstøttet tannbehandling. Du har også mulighet til å få implantatprotetikk med Helfo-refusjon.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Er du redd for å gå til tannlegen?

En av våre tannleger har god erfaring med behandling av pasienter med odontofobi, eller tannlegeskrekk som vi også kaller det. Sliter du med dette? Ta kontakt med oss i forkant så vi blir klar over problemet ditt. Slik kan vi tilrettelegge for at du får en best mulig opplevelse hos tannlegen.

Tannimplantat

Har du mistet eller mangler du en tann? Da er et tannimplantat et alternativ for den tannen du mangler. Colosseum Tannlege Karmøy kan hjelpe deg.
Ved en slik behandling skrus en implantatskrue inn i kjevebeinet, som da vil erstatte tannroten. Deretter festes en distanseskrue som et bindeledd mellom implantatskruen og tannkronen, som da settes på til slutt.

Sliter du med dårlig ånde?

Er du en av de som sliter med dårlig ånde, da kan Colosseum Tannlege Karmøy hjelpe deg. Få munnen kontrollert hos tannlege eller tannpleier hvert år. Slik vil man kunne oppdage hull i tennene, tannkjøtts-sykdommer eller infeksjoner i munnhulen som kan gi vond lukt.

Mann som sover i seng. Kanskje han snorker og har søvnapné
Sover du dårlig om nettene grunnet snorking eller søvnapné?

Snorking og søvnapné

Sover du dårlig om nettene grunnet snorking eller søvnapné? Colosseum Tannlege Karmøy kan skreddersy en plan slik at vi hjelpe deg med å få tilbake den gode nattesøvnen.

Søvnapné er en diagnose hvor man puster anstrengt eller opplever jevnlig pustestans mens man sover. Dette kan føre til at man ofte våkner flere ganger i løpet av natten, men ikke husker det dagen etter. Kort fortalt fører dette til dårlig søvn og dermed dårligere livskvalitet.

For å løse utfordringene dine her hos oss lager vi en spesialtilpasset snorkeskinne.

Invisalign, usynlig tannregulering

Har du i voksen alder ønsket eller tenkt på å rette opp tenner som står skjevt? Eller hatt behov for bedre bittfunksjon?

Usynlig tannregulering med avtagbar skinne, kalt Invisalign, kan hjelpe deg å oppnå samme resultat som en vanlig tannregulering. Denne metoden er diskré med bruk av usynlige skinner og behandlingstiden er mye raskere.

Colosseum Tannlege Rogaland

Colosseum Tannlege har klinikker over store deler av landet. I Rogaland kan du i tillegg til i Kopervik på Karmøy få hjelp i Randaberg, Sandnes, Stavanger, våre 2 klinikker på Sola og Ålgård.

Velkommen til Colosseum Tannlege Karmøy!

Hos Colosseum Tannlege Karmøy møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!