Gruppebilde av Colosseum Tannlege Karmøy

Colosseum Tannlege Karmøy

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling og implantatprotetikk. Kveldstimer er tilgjengelig hver mandag.

Bestill time
Hovedgaten 53, 4250 Kopervik, Norge
karmoy@colosseum.no
52 85 59 90
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 15:30
Torsdag08:00 - 15:30
Fredag08:00 - 15:30
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Tannimplantat

Har du mistet eller mangler du en tann? Da er et tannimplantat et alternativ for den tannen du mangler. Colosseum Tannlege Karmøy kan hjelpe deg.
Ved en slik behandling skrus en implantatskrue inn i kjevebeinet, som da vil erstatte tannroten. Deretter festes en distanseskrue som et bindeledd mellom implantatskruen og tannkronen, som da settes på til slutt.

Sliter du med dårlig ånde?

Er du en av de som sliter med dårlig ånde, da kan Colosseum Tannlege Karmøy hjelpe deg. Få munnen kontrollert hos tannlege eller tannpleier hvert år. Slik vil man kunne oppdage hull i tennene, tannkjøtts-sykdommer eller infeksjoner i munnhulen som kan gi vond lukt.

Mann som sover i seng. Kanskje han snorker og har søvnapné
Sover du dårlig om nettene grunnet snorking eller søvnapné?

Snorking og søvnapné

Sover du dårlig om nettene grunnet snorking eller søvnapné? Colosseum Tannlege Karmøy kan skreddersy en plan slik at vi hjelpe deg med å få tilbake den gode nattesøvnen.

Søvnapné er en diagnose hvor man puster anstrengt eller opplever jevnlig pustestans mens man sover. Dette kan føre til at man ofte våkner flere ganger i løpet av natten, men ikke husker det dagen etter. Kort fortalt fører dette til dårlig søvn og dermed dårligere livskvalitet.

For å løse utfordringene dine her hos oss lager vi en spesialtilpasset snorkeskinne.

Hos Colosseum Tannlege Karmøy møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!