Resepsjonen hos Colosseum Tannlege Sandnes

Colosseum Tannlege Sandnes

Mitt i Sandnes sentrum finner du Colosseum Tannlege Sandnes som er en kombinert allmenntannlege og kjeveortopedisk klinikk.
Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk og kompleks tannbehandling. Vi har også spesialist på protetikk til implantatbehandling. Barn, ungdom og voksne får også hjelp med tannregulering. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken er fordelt over 2 etasjer, med resepsjon i 1., og behandlingsrommene og venterom i 2. Vi har heis.
Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig kommunikasjon. 200 meter fra klinikken finner du Jernbanestasjonen og Sandnes bussterminal. Kommer du med bil er det Byparkering (1 – 2 timer) og parkering i 4. etasje på Amfi Vågen (2 timer gratis).

Velkommen!

Bestill time
Langgata 18, 4306 Sandnes, Norge
sandnes@colosseum.no
51609100
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Bildet viser venterom på vår klinikk i Sandnes
Velkommen til oss i Sandnes

Om klinikken

Colosseum Tannlege Sandnes hadde nyåpning av klinikken i 2022 i store, flotte og trivelige lokaler med topp moderne utstyr. I 2018 overtok Colosseum Tannlege kjeveortopediklinikkene til familien Tunge i Lura, Sandnes og Ålgård. Klinikkene på Lura og Sandnes ble i 2022 slått sammen til en flott klinikk i Sandnes sentrum. I tillegg ble flere allmenntannleger en del av klinikken som fortsatt vokser.

På klinikken treffer du 3 kjeveortopeder som hjelper deg med tannregulering og 3 dyktige allmenntannleger som hjelper deg med de fleste tannbehandlinger. I tillegg treffer du våre flinke og hyggelige tannhelsesekretærer, tannlegeassistenter, resepsjonister og klinikkleder.

Stort smil med tradisjonell tannregulering

Tannregulering Sandnes

Klinikken hjelper barn, ungdom og voksne med tannregulering. Du kan velge mellom vanlig fast regulering med klosser og strenger eller du kan velge usynlig tannregulering med usynlige reguleringsskinner i plast. Usynlig tannregulering gjør den samme jobben som tradisjonell tannregulering. Trenger du tannregulering i voksen alder er det ingen ting å kvie seg for lenger nå som du kan velge mellom forskjellige typer tannreguleringsbehandling.

Henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten

Har ditt barn eller ungdom henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten er det viktig å ta den med ved første gangs besøk. Henvisningen er nødvendig for å få stønad fra HELFO for undersøkelsen og senere utgifter ved en eventuell kjeveortopedisk behandling.

Studentrabatt og bedriftsavtaler

Hos oss får du tannsjekk til studentpris *. Dette er en komplett undersøkelse av munn- og tannhelse, lett tannrens og røntgenbilder. Du må fremvise gyldig studentbevis ved ankomst i resepsjonen. * gjelder for studenter under 34 år.

Hos oss kan din bedrift inngå bedriftsavtale. Ønsker du mer informasjon om dette kontakt oss på mail eller telefon.

Akutt tannlegebehov i Sandnes

Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg så fort vi kan. Du får alltid hjelp på dagen. Sjekk ledig akutt-time på online booking eller ring oss på telefon.

Tannlege i Rogaland

Colosseum Tannlege har tannklinikker mange steder i Rogaland. Foruten klinikken i Sandnes kan du kontakte klinikkene i: Stavanger, Ålgård, Sola, Randaberg og Karmøy.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Sandnes møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!