Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Randaberg

Midt i sentrum av Randaberg finner du vår moderne tannklinikk Colosseum Tannlege Randaberg, tidligere Tannlegene på Randaberg.

Kommer du til oss får du tannbehandling tilpasset dine behov. Enten det er den årlige tannsjekken, ordinære behandlinger, kronebehandling eller om du trenger behandling av en tannkjøttsykdom.

Klinikken ligger på gateplan og er godt tilgjengelig for alle. Det er gratis parkering, og bussholdeplass rett utenfor døren.

Velkommen!

Bestill time
Jon Torbergssons vei 13, Randaberg, Norge
randaberg@colosseum.no
51417502
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 15:30
Torsdag08:00 - 15:30
Fredag08:00 - 15:30
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege Randaberg ble etablert i 1987 av tannlege Rolf Terje Alvær da under navnet Tannlegene på Randaberg. Tannklinikken har blitt større med årene, og i dag jobber det 5 tannleger og flere tannhelsesekretærer med høy faglig kompetanse hos oss. Vi ble en del av Colosseum Tannlege i september 2022.

Hos oss får du hjelp til all type tannbehandling, og vi har godt samarbeid med spesialister om det skulle være nødvendig. Hos oss er pasienten i fokus, og våre dyktige behandlere har en åpen dialog for å finne den beste løsningen sammen med deg.

«Landsbyen» Randaberg har et veldig kjekt sentrum, med flere matbutikker, klesbutikker, frisør, legekontor og koselige spiseplasser.

Les våre Google anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google anmeldelse

I trygge hender

Vårt team gjør alltid sitt beste for at du skal få en fin opplevelse og føle deg i trygge hender. Våre behandlere har også god erfaring med deg som er opplever frykt og synes det er vanskelig å komme til tannlegen. Ring oss gjerne i forkant av timen - sammen finner vi en god løsning for din situasjon.

Invisalign - usynlig tannregulering

Visste du at tannregulering nærmest kan være usynlig? Med gjennomsiktige reguleringsskinner kan man oppnå samme resultat som tradisjonell tannregulering med klosser og streng. Skinnene tas av ved inntak av mat og drikke. Og man oppnår ønsket resultat raskt og smertefritt.

Flere av våre behandlere er sertifisert for bruk av Insvisalign. Ønsker du en konsultasjon, kan du bestille time på nett her.

Akutt tannbehandling Randaberg

Du kan bestille akutt tannlegetime via vår nettbestilling her. Finner du ingen ledig time - ring klinikken direkte.

Landsdekkende tannlegekjede

Colosseum Tannlege har tannklinikker over store deler av landet. I Rogaland kan vi hjelpe deg i Karmøy, Sandnes, Stavanger, Sola, Ålgård og Randaberg.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Randaberg møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time