Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Tromsø

På Langnes i Tromsø, nord på Tromsøya finner du Colosseum Tannlege Tromsø. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, Invisalign «usynlig tannregulering, snorke-/apnébehandling og spesialisttjenester. Ved behov for akutt tannbehandling etterstreber vi alltid å gi deg rask hjelp.
En av våre tannleger behersker russisk.

Klinikken ligger rett nord for Jekta kjøpesenter, og like ved flyplassen. Kommer du med bil er det gratis parkering rett utenfor. Kommer du med buss ligger Giæverbukta, et knutepunkt for buss, rett ved. Det er gode bussforbindelser fra alle bydeler.
Klinikken ligger på bakkeplan og har rullestolrampe.

Velkommen!

Bestill time
Alkevegen 8, 9015 Tromsø, Norge
tromsoe@colosseum.no
77609090
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 15:30
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om tannklinikken i Tromsø

Colosseum Tannlege ble etablert i Tromsø i 2002. Da lå klinikken i gamle lokaler i Heiloveien. Klinikken flyttet inn i nye lokaler i Alkevegen 8 i 2011. Lokalene er lyse og trivelige med 12 behandlingsrom med nytt og moderne utstyr.

Våre medarbeidere er motiverte og blide og hjelper deg på best mulig måte. Klinikken består av 5 tannleger, 1 oralkirurg, 2 tannpleiere, 4 tannhelsesekretærer og assistenter, 1 resepsjonist og klinikkleder.

Hos oss får du hjelp til de fleste former for ordinær tannbehandling, som fyllingsterapi, rotfyllinger, kroner og broer. Vi tilbyr også kosmetisk behandling med tannbleking og keramiske fasetter/kroner samt tannregulering for voksne i form av Invisalign (usynlige reguleringsskinner).

Gratis parkering

Mange som besøker vår tannklinikk kommer langveis fra. Kommer du med bil kan du parkere rett utenfor klinikken som ligger på bakkeplan og har rullestolrampe.

Spesialpris

Hos oss får nye pasienter, studenter og BoNord medlemmer spesialpris og rabatt. Sjekk online boking for gjeldende priser.

Tannimplantat

Mangler du eller har du mistet en tann? Da kan et tannimplantat være et alternativ for tannen du mangler. Hos oss kan du få hjelp av oralkirurg Jørgen Tjernberg til tannimplantat og tannkirurgi. Han behandler klinikkens faste pasienter, men tar også imot henvisninger fra hele landsdelen.

En av våre tannleger kan også hjelpe deg med implantatprotetikk behandling med godkjent Helfo refusjon.

Invisalign - usynlig tannregulering

De senere årene har usynlig tannregulering blitt populært, spesielt blant den voksne befolkning. Tannregulering med Invisalign utføres ved hjelp av nesten usynlige reguleringsskinner som er avtagbare. De skal sitte på hele døgnet bortsett fra når du spiser, drikker eller pusser tennene.

Hos Colosseum Tannlege Tromsø får du hjelp til tannregulering med Invisalign av våre to sertifiserte tannleger. De har behandlet mange pasienter med godt resultat.

Periodontitt

Våre tannpleiere har mange års erfaring med behandling og forebygging av tannkjøttsykdommen periodontitt. Med regelmessige innkallinger til profesjonell tannrens, samt gode instrukser om daglig renhold utført hjemme, oppnår vi veldig gode resultater sammen med våre pasienter.

Føl deg trygg hos oss

Colosseum Tannlege Tromsø tar tannlegeskrekk på alvor, og har flere dyktige tannleger som kan hjelpe deg litt ekstra om du trenger det. Ring oss i forkant av timen. Vi legger opp samtale og behandling etter ditt behov.

Vi er her for deg.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Tannlege i nærheten

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester. Du får hjelp til tannlegetjenester i store deler av landet. Alle klinikker tilbyr det beste innen tannhelse.

Finn din nærmeste klinikk.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Tromsø møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!