Tannkirurgi

Colosseum Tannlege Sandefjord

Midt i Sandefjord sentrum finner du Colosseum Tannlege Sandefjord. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og andre spesialisttjenester.

Klinikken ligger rett ved havna i Sandefjord og er lett tilgjengelig med offentlig kommunikasjon. 200 meter fra klinikken finner du nærmeste bussholdeplass i Kilgata. Det er gode parkeringsmuligheter i området, både kommunal og privat.

Klinikken ligger i 2. etasje. Det er heis i bygget, og tilrettelagt for rullestol fra gateplan.

Bestill time
Thor Dahls gate 1, 3210 Sandefjord, Norge
sandefjord@colosseum.no
33465218
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
bygget: Thor Dahls gate 1-5
I dette bygget ligger Colosseum Tannlege Sandefjord. Velkommen!

Om klinikken

Klinikken er tidligere kjent under navnet Tannlege Anders Kamfjord. I 2019 ble klinikken en del av Colosseum Tannlege.

Vi holder til i fine lokaler med utsikt over fjorden, og har moderne utsyr. Her får du alltid god hjelp til tannhelsebehandling av våre dyktige tannleger, spesialister, tannpleiere, tannhelsesekretærer og andre ansatte.

Våre dyktige tannleger hjelper deg med ordinære tannbehandlinger, rotfyllinger, kirurgi, implantat, ekstraksjon av tenner, kroner og broer. Du får også hjelp til behandling av søvnapne/snorke skinner, implantatprotetikk og bittfysiologi. Ønsker du å rette på tenner i voksen alder kan vi hjelpe deg med usynlig tannregulering.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Tannlegespesialister Sandefjord

Vår spesialist i periodonti tar imot henvisninger for implantatbehandling og periodontittbehandling hos pasienter med rehabiliteringsbehov.

Vår spesialist i endodonti hjelper deg med rotfylling, fjerning av cyste i kjeven, tannrotbetennelse og snorking og søvnapne. Han tar imot henvisninger innen konvensjonell og kirurgisk endodontisk behandling.

Vår spesialist i oralprotetikk hjelper deg med å erstatte mistede eller ødelagt tenner, og tar imot henvisninger for alt innen implantatprotetikk, samt vanlige kroner og broer.

Vår spesialist innen Oral kirurgi og oral medisin hjelper deg med fjerning av tenner, rotspissamputasjoner, biopsi, implantat kirurgi og oralmedisinske problemstillinger. Han hjelper klinikkens pasienter og tar imot henvisninger for rotspissamputasjoner, biopsi, implantat kirurgi og oralmedisinske problemstillinger.

Akutt tannbehandling Sandefjord

Ved akutt behov tannbehandling vil vi prøve så godt vi kan å få deg inn på dagen. Sjekk nettbestilling for ledig time eller ring oss på telefon.

Tannlege Vestfold og Telemark

Colosseum Tannlege har klinikker i store deler av landet. I Vestfold og Telemark kan du også få hjelp til tannbehandling i Horten, Skien og Tønsberg.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Sandefjord møter du

Ønsker du å bestille time?
bestill time