Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Jessheim

Sentralt i Jessheim sentrum finner du Colosseum Tannlege Jessheim. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, snorke-/apnébehandling og tannregulering for barn og voksne. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger rett ved Jessheim Skole og ressurssenter og det er kort gangavstand fra Jessheim Storsenter og Jessheim togstasjon. Det er gode bussforbindelser og busshoheplass rett i nærheten. Kommer du med bil kan du parkere rett utenfor bygget.

Klinikken holder til i 3. etasje og er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Velkommen!

Bestill time
Ringvegen 23, 2066 Jessheim, Norge
jessheim@colosseum.no
67024220
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 17:45
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Vi holder til i trivelige lokaler med topp moderne utstyr sentralt i Jessheim sentrum. Hos oss får du hjelp av våre dyktige allmenntannleger, tannpleier, spesialist i oral kirurgi og oral medisin, spesialist i kjeveortopedi samt våre erfarne tannhelsesekretærer og assistenter.

Vi hjelper deg med alle typer tannbehandling, fra enkle til mer komplekse. Vi har direkte oppgjør med Helfo og gir pasienter refusjon på alle typer behandling der de har krav på det. Tre av våre tannleger utfører implantatprotetikk med HELFO-refusjon.

Vi hjelper også barn, unge og voksne med tannregulering. Du kan velge mellom klassisk tannregulering med klosser og strenger eller usynlig tannregulering. Er du under 18 år husk henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten ved første time hos våre dyktige kjeveortopeder. Dette for at barn og unge som har behov for tannregulering skal kunne få trygderefusjon fra Helfo for deler av behandlingen.

Resepsjonen på Colosseum Tannlege Jessheim.
Velkommen til oss på Colosseum Tannlege Jessheim.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Tannsjekk student

Hos oss på Jessheim får du som er student og er under 34 år tannsjekken til studentpris. Sjekk vår nettbestilling for gjeldende pris og bestill direkte der. Ved oppmøte på klinikk må gyldig studentbevis fremvises.

Akutt tannlege Jessheim

Har du akutt behov for tannbehandling hjelper vi deg på dagen. Bestill akutt tannlegetime på vår nettbestilling. Ring oss på telefon om du ikke finner ledig time.

Kort vei til tannlegen

Colosseum Tannlege har klinikker over store deler av landet. I nærheten av Jessheim har vi også klinikk i Lillestrøm og Strømmen. Se oversikt over alle våre klinikker.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Jessheim møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!