Tannleger ved Colosseum Tannlege Sandvika

Colosseum Tannlege Sandvika

Sentralt i Sandvika finner du Colosseum Tannlege Sandvika. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, snorke/apnéskinner og tannregulering for barn og voksne. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken har god tilgjengelighet med offentlig kommunikasjon. 170 meter fra klinikken ligger Sandvika Stasjon og Sandvika bussterminal.

Kommer du med bil er det noen parkeringsplasser på fremsiden av bygget ved inngangen, og noen på baksiden. Alle parkeringsplassene er tilknyttet parkeringsselskaper.

Klinikken ligger i 2. etasje og det er heis tilgjengelig i bygget.

De som ikke kommer inn i heisen pga stor rullestol/rullator kan benytte varemottak på baksiden. Ring oss eller bank på døren, så åpner vi opp.

Bestill time
Løkketangen 20A, 1337 Sandvika, Norge
sandvika@colosseum.no
67522480
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Akutt tannlege Sandvika

Ved akutt behov for tannbehandlingshjelp får du alltid hjelp på dagen. Sjekk vår nettbestilling for akutt tannlegetime, eller ring oss på telefon: 67 52 24 80.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Tannlege i Viken og Oslo

Har du behov for tannlege og Sandvika er et stykke unna? Colosseum Tannlege har mange tannklinikker i Viken, Oslo og resten av landet. Sjekk vår oversikt over klinikker her.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Sandvika møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!