Noen av våre behandlere i Fredrikstad

Colosseum Tannlege Fredrikstad Sentrum

I Fredrikstad sentrum, midt i gågaten og sentrumskjernen finner du Colosseum Tannlege Fredrikstad Sentrum. Her får du hjelp med alt fra den årlige undersøkelsen, ordinær og estetisk tannbehandling til mer komplekse behandlinger. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger 2 minutters gange fra Rådhuset og bussterminalen som ligger ved Torvbyen kjøpesenter. Det er også enkelt for båtfolk som kan legge til rett ved klinikken i båtsesongen, bare 2 minutters gange.

Kommer du med bil ligger det parkeringshus rett i nærheten og det er nær-parkering like utenfor klinikken. Hurtiglader for El-bil finnes i nærheten.

Klinikken ligger i 2. etasje og det er heis tilgjengelig.

Velkommen!

Bestill time
Nygaardsgata 49, Fredrikstad, Norge
fredrikstad.sentrum@colosseum.no
69312424
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 14:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege Fredrikstad Sentrum ble etablert for mer enn 50 år siden, og ble drevet av ekteparet Monefeldt. Klinikken ble del av Colosseum Tannlege i 2013 og de frittstående tannlegene Pål Sørensen og Thomas Gjølstad ble også del av klinikken. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med topp moderne utstyr.

Hos oss får hele familien hjelp av våre dyktige tannleger og tannpleiere til alle typer tannhelseutfordringer. Du kan få hjelp til alt fra behandling av hull i tennene, tannstein, rotfylling, visdomstenner og proteser, tannregulering, og alle typer tannerstatninger.

Ønsker du deg hvitere tenner kan vi hjelpe deg med tannbleking. Sliter du med snorke- og søvnapné-problematikk kan vi også hjelpe deg med behandling av dette. En/Flere av våre tannleger har godkjenning for implantatbehandling med refusjonsrettigheter fra Helfo.

Når det oppstår avansert tannbehandlingsbehov samarbeider vi tett med Colosseum Tannlege Fredrikstad Spesialistklinikk som ligger kun 2 minutters gange fra klinikken. I tillegg hjelper vi barn og unge med tannregulering i kjeveortopediavdelingen som ligger vegg i vegg med klinikken.

Klinikk er rullestolvennlig med adkomst rett fra p-plass og handicap parkering. Klinikken har handicap-toalett og alle behandlingsrom i samme etasje.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Tannlegeskrekk? Vi gir deg trygg tannbehandling

Er du redd for å gå til tannlegen? Eller utsetter du tannlegebesøk? Vi har mange behandlere som gir gode opplevelser til sine pasienter med tannlegefrykt. Vi lytter og tar hensyn til dine behov.

Vi anbefaler at du ringer oss i forkant, så setter vi av god tid slik at vi får tatt hensyn til din situasjon. Etter første besøk så blir du bedre kjent med oss og vår erfaring er at det blir mindre vanskelig for deg ved besøk nr. 2. Du er viktig for oss.

Studentrabatt

Vi vet at det kan være vanskelig å prioritere tannlegebesøk for studenter. Derfor får du tannsjekk hos oss til sterkt redusert pris som student. Tilbudet gjelder for deg som har gyldig studiebevis og er under 34 år. Sjekk vår nettbestilling for ledig time og pris.

Akutt tannbehandling Fredrikstad

Har du akutt behov for tannbehandling får du alltid time på dagen. Sjekk tilgjengelig akutt tannlegetime på vår nettbestilling. Finner du ingen ledig time, ring oss på telefon så hjelper vi deg.

Tannregulering Fredrikstad

Har du eller ditt barn behov for tannregulering i Fredrikstad? Da kan vi hjelpe dere. Vår klinikk Colosseum Tannlege Fredrikstad Tannregulering ligger vegg i vegg med klinikken. De hjelper deg med alle typer tannregulering, både tradisjonell og usynlig regulering.

Tannlege i Østfold

Colosseum Tannlege har klinikker i store deler av landet. I Østfold kan vi hjelpe deg med tannbehandling flere steder. Foruten vår klinikken kan du få hjelp ved Colosseum Tannlege Ørebekk og Colosseum Tannlege Sarpsborg.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Fredrikstad Nygaardsgata møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!