Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Solakrossen

I Sola sentrum finner du Colosseum Tannlege Solakrossen. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til spesialisthjelp. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger 5 minutters kjøring fra Stavanger Lufthavn. Den er lett tilgjengelig med buss, 1 minutt gange fra klinikken finner du Solakrossen bussholdeplass. Kommer du med bil kan du parkere gratis rett utenfor. Klinikken ligger i 2. og 3. etasje og det er heis tilgjengelig.

Velkommen!

Bestill time
Solakrossen 14, 4050 Sola, Norge
solakrossen@colosseum.no
51216800
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Tannklinikken ble etablert 1952 av tannlege Magne Klepp, i nyere tid het klinikken Sola Tannlegesenter. Klinikken ble del av Colosseum Tannlege i 2017.

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med topp moderne utstyr. Ved klinikken treffer du våre dyktige tannleger, tannpleiere, tannlegespesialister og assistenter. Du kan lese mer om de nederst på siden.

Vi kan hjelpe deg med de aller fleste tannhelseutfordringer. Alt fra den årlige undersøkelsen, behandling av hull i tennene og tanntrekking til estetiske behandlinger som tannbleking og skallfasetter. Vi hjelper deg også med usynlig tannregulering.

Resepsjonen ved Colosseum Tannlege Solakrossen.
Velkommen til Colosseum Tannlege Solakrossen.

Spesialister hos Colosseum Tannlege Solakrossen

Vi tar imot henvisninger innen fagområdene protetikk og bittfunksjon, oral kirurgi og implantantatbehandling, periodonti og endodonti. Det legges opp til tett samarbeid med henvisende tannlege.

Vår spesialist i periodonti hjelper deg med behandling av tannkjøttsykdommer og tar imot henvisninger innen implantat behandling og periodontittbehandling hos pasienter med og uten rehabiliteringsbehov.

Vår spesialist i endodonti hjelper deg med rotfyllinger og tar imot henvisninger innen konvensjonell og kirurgisk endodontisk behandling.

Vår spesialist i oralprotetikk hjelper deg med å erstatte tapte eller manglende tenner og tar imot henvisninger innen implantatprotetikk og konvensjonell protetikk. Omfattende protetiske rehabiliteringer ved periodontitt, tannslitasje, agenesier og traumer, samt interdisiplinære utredninger.

Vår spesialist innen Oral kirurgi og oral medisin utfører kirurgiske behandlinger i munnen og tar imot henvisninger innen implantat, bengraft og sinuslift. Dentoalveolær kirurgi og oralmedisinske problemstillinger.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Redd for å gå til tannlegen?

Hos oss blir du tatt på alvor og vi gjør vårt ytterste for at du som pasient skal ha et komfortabelt besøk hos oss. Vi har kompetanse på behandling av pasienter med tannlegefrykt. Sliter du med dette anbefaler vi deg å ringe oss. Slik kan du bli litt kjent med oss og vi får informasjon om din situasjon slik at vi får forberedt oss godt. Målet er at du skal få undersøkt tennene og gjennomføre eventuell behandling.

Akutt tannlegetime Solakrossen

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen. Sjekk vår nettbestilling for ledig akutt-time. Ring oss hvis du ikke finner ledig time.

Tannklinikker i Rogaland

Colosseum Tannlege har klinikker over store deler av landet. I Rogaland kan vi hjelpe deg i: Karmøy, Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger og Ålgård.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Solakrossen møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!