Gruppebilde av Colosseum Tannlege Sola Vingveien

Colosseum Tannlege Sola Vingveien

Sentralt i Sola sentrum finner du Colosseum Tannlege Sola Vingveien. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, tannregulering for barn og voksne og tannbehandling i narkose. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger rett ved Sola lensmannskontor. 200 meter fra klinikken finner du nærmeste bussholdeplass i Skvadronvegen. Det er gratis parkering rett utenfor bygget, kommer du sørfra er det ingen bompassering. Klinikken ligger i 2. etasje og det er heis tilgjengelig ved klinikken.

Velkommen!

Postadresse: Colosseum Tannlege Sola Vingveien, Postboks 166, 4097 Sola

Bestill time
Vingvegen 2, 4050 Sola, Norge (Colosseum Tannlege Sola Vingveien, Postboks 166, 4097 Sola)
sola.vingveien@colosseum.no
51201500
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken


Colosseum Tannlege Sola Vingveien ble del av Colosseum Tannlege i 1999. I 2001 flyttet vi inn i nye og større lokaler for å få plass til flere behandlere. Ved klinikken treffer du i dag 5 tannleger, kjeveortoped, tannpleier, tannhelsesekretærer og klinikkleder.

Våre dyktige og erfarne behandlere og andre ansatte ved klinikken gjør sitt ytterste for at du skal få en god opplevelse hos oss. Er du redd til å gå til tannlegen, kontakt oss i forkant for en prat.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Studentrabatt og bedriftsavtale

Hos oss får studenter tannsjekken til studentpris. Sjekk vår nettbestilling for gjeldende priser. Tilbudet gjelder for studenter opp til 34 år. Gyldig studentbevis må fremvises.

Bedrifter kan inngå avtale om tannlegeundersøkelse til fastpris for sine ansatte, samt at de får 10 % rabatt på ordinære behandlinger. Ta kontakt på telefon eller mail for avtale.

Kjeveortoped Stavanger

Har ditt barn eller du behov for tannregulering kan dere få hjelp hos oss i Sola Vingveien. Vi hjelper deg med både tradisjonell tannregulering med klosser og streng eller usynlig tannregulering.

I dag er det mer og mer vanlig at voksne også ønsker å rette feilstilling på tennene sine, dette kan gjøres med usynlig tannregulering som mange mener er mindre sjenerende enn vanlig tannregulering.

Jente med tradisjonell tannregulering

Hvis det er forventer å få støtte fra HELFO til undersøkelse og senere kjeveortopedisk behandling må henvisning vises frem ved første gangs konsultasjon. Barn og unge får henvisning via den offentlige tannhelsetjenesten.

Er det enklere for deg med kjeveortopedisk behandling i Sandnes eller Ålgård? Da anbefaler vi deg å kontakte Colosseum Tannlege Sandnes eller Colosseum Tannlege Ålgård.

Akuttbehandling Sola

Ved akutt behov strekker vi oss langt for å hjelpe deg på dagen. Sjekk online booking for akutt-time eller ring oss så hjelper vi deg.

Tannlege i Rogaland

Colosseum Tannlege har tannklinikker mange steder i Rogaland. På Sola kan du foruten Colosseum Tannlege Sola Vingveien kontakte Colosseum Tannlege Solakrossen eller en av de andre klinikkene i Rogaland.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Sola Vingveien møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!