Gruppebilde av Colosseum Tannlege Sola Vingveien

Colosseum Tannlege Sola Vingveien

Sentralt i Sola sentrum finner du Colosseum Tannlege Sola Vingveien. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, tannregulering for barn og voksne og tannbehandling i narkose. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger rett ved Sola lensmannskontor. 200 meter fra klinikken finner du nærmeste bussholdeplass i Skvadronvegen. Det er gratis parkering rett utenfor bygget, kommer du sørfra er det ingen bompassering. Klinikken ligger i 2. etasje og det er heis tilgjengelig ved klinikken.

Velkommen!

Bestill time
Vingvegen 2, 4050 Sola, Norge
sola.vingveien@colosseum.no
51201500
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege Sola Vingveien ble del av Colosseum Tannlege i 1999. I 2001 flyttet vi inn i nye og større lokaler for å få plass til flere behandlere. Ved klinikken treffer du i dag 5 tannleger, kjeveortoped, tannpleier, tannhelsesekretærer og klinikkleder.

Våre dyktige og erfarne behandlere og andre ansatte ved klinikken gjør sitt ytterste for at du skal få en god opplevelse hos oss. Er du redd til å gå til tannlegen, kontakt oss i forkant for en prat.

Studentrabatt og bedriftsavtale

Hos oss får studenter tannsjekken til studentpris. Sjekk online booking for gjeldende priser. Tilbudet gjelder for studenter opp til 34 år. Gyldig studentbevis må fremvises.

Bedrifter kan inngå avtale om tannlegeundersøkelse til fastpris for sine ansatte, samt at de får 10 % rabatt på ordinære behandlinger. Ta kontakt på telefon eller mail for avtale.

Akuttbehandling Sola

Ved akutt behov strekker vi oss langt for å hjelpe deg på dagen. Sjekk online booking for akutt-time eller ring oss så hjelper vi deg.

Tannlege i Rogaland

Colosseum Tannlege har tannklinikker mange steder i Rogaland. På Sola kan du foruten Colosseum Tannlege Sola Vingveien kontakte Colosseum Tannlege Solakrossen eller en av våre andre klinikker i Rogaland.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Sola Vingveien møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!